WANG RESIDENCE 王宅
SHUNDE 顺德

客厅.png

MWC designer uses a symbolic way to reduce indoor artificial light sources and adopt natural light to integrate the outdoor natural environment and indoor space. So that people can feel the tranquility and beauty brought by the natural environment. People can enjoy the light changing in the room, which produces different effects, bringing people into nature. 

MWC设计师用一种隐喻的方式,减少室内人造光源、采用自然光,将室外大自然环境和室内空间融合在一起,让人的身心能感受到大自然环境带来的宁静与美好。人们在空间中感受到光线的变化而产生不同的效果,从而拉近人与自然的距离。

餐厅.png
中庭.png

The experience conveyed by the overall space is peaceful, slow, and comfortable. Bringing people to enjoy the outdoor natural scenery, the designer uses numerous transparent glass and french windows in the space, blending with nature and blurring the boundaries between indoor and outdoor.

整体空间传达的体验感受是平和、缓慢、舒适。为了让人们能享受到户外自然景色,设计师在空间上很大范围运用到透明玻璃和落地窗,与自然融合,模糊室内外的界限。

壁炉.png
主卧.png
书房3.png
卫生间.png

Date completed / 完成日期: In Progress  
Area / 面积: 610m² 
Project address / 项目地址:佛山顺德区
                                            Shunde District, Foshan